Tåget

Hej, sorry för att jag inte har bloggar på hela helgen:(  i lördags sålde jag gt och efter gt så åkte vi till kliniken och tog spruta och beställts operations tid till Sigge! Han ska kastreras:) sen så Åre jag till Sophia och vid fem så gick vi ut och åt( jag, mamma, pappa,Fia och kitte:) jag sov hos den! Idag har vi kollat film :) så nu väntar jag och Sigge på tåget hem<3 Bilde från igår finns på instagram: eriiksson


Kalas

Hej, nu sitter jag  hos min morfar och äter tårta och mazarin:) vi hörs!
Mums


Dagen

God morgon:) nu sitter jag i skolan och har SO och de är boriiing!!
Efter skolan blir de prov(Y  en drar jag till min morfar och firar honom:) han fyller 75 år och vi ska äts tårta! Mums:P  sen när jag kommer hem efter morfar ska jag städa mitt rum.... Kul (N och sen chilllaaa;) men vi hörs<3 puss
Pösss!!!






God morgon

Hej, nu sitter jag i skolan och har so:( de är lång dag idag. Fast vi har HK och de är toppen(Y 

Idag blir de nog bara hemma:) sooft! 

Puss!


Tv

He:) nu sitter jag och kollar på tonårsbossen;) idag har jag varigt på vattenpalatset med klassen! De var helt okej faktiskt:) men vi hörs imon:)




God morgon

God morgon:) 
Har precis ätit frukost och nu kollar jag på andra avenyn:) idag ska jag nog bara vara hemma och dega:D men vi hörs! 
Puss



No smink




Grattis!!

Grattis på 3års dagen sigge! Älskar dig allt på denna jord<3 du är min diamant! Guldklimpen i mitt hjärta:D du är som halva mig! Älskar dig, kan inte leva utan dig:) älllskar diiig<3~
Puuusssss

Hihih
Hihihih
Sötnos!!!

Idol mys

Hej, förlåt att jag inte har bloggat på länge men jag har pluggat till massa prov! Men nu sitter jag och pappa och kollar på idol:) ska snart gå ut med sigge💖 men vi hörs imorgon!

Hihih;)

God morgon

Nu ska jag snart dra till skolan:) senare ska jag rida! Ska bli nice;) men vi hörs sen! 




Torslanda

Hej, nu är ju jag på väg till Torslanda:) ska bowla där och sova över hos mamma och pappas kompisar med mamma och pappa;) igår gjorde jag inte så mycket kolla på idol bara sen så la jag mig för att vara pigg och glad idag!:D men vi hörs senare puss!





Fredag

Tjo! Sjuk igen!:( men de är ju fredaaaag:D så skönt :) nu sitter jag och kollar på andra avenyn ska snart börja spela black shot;) så vi hörs sen!

~pusss~

Sjuk



Tja:) nu sitter jag hemma:( har jätteont halsen och huvudet, och hostar så man får mag kramp:( idag kommer jag bara ligga och slöa!  
Men nu ska vila lite så vi hörs sen:) 

P&K




Har ju sällskap:D




Ridning

Hej, nu har jag precis duschat, ätit och kollar på svenska hollywood fruar:) men idag fick jag Bobby och vi hade dressyr och de var de roligaste dressyren på länge! Han har jätte skön galopp ju:) men nu ska jag kolla vi hörs! 

Puss&kram!



Hemma

Hej, nu är jag hemma och tittar på tv:) ska sova snart är jättetrött! Men idag har de varigt vanlig dag i skolan:/ imon blir de rida:)
Vi hörs 





Göteborg

Hej, nu sitter jag hos Kajsa har sovit där inatt med Frida:) idag har vi inga planer kanske sticker ner till nordstan en stund:D aja men vi hörs!

Puss

Bio

Känn ingen sorg igen!:)
Coola muggar!!:P


Slutat

Hej nu har jag precis slutat och ska cykla hem:) vid sex ska jag vara i ladan för vi ska ha dico idag:) men vi hörs sen!

No smink


 

Skolan&gymma

Hej, nu sitter jag i skolan och har svenska men pallar inte:/ sen efter svenska ska jag jag ha idrott:D men efter skolan ska jag hem och dra till gymmet ovh gtmma;) ikväll kanske jag ska till kyrkan och ha gudskänst:/ aja måsta jobba nu:( 


:P



Hemmakväll

Hej, Nu sitter jag och har hemmakväll och kollar på Arga snickaren!
Men nu kommer stalker:) men vi hörs sen puss:)



Hemma

Hej, Nu är jag äntligen hemma efter en fantastiks resa i Barcelona:D kolla min instagram så ser du bilder ( eriiksson ) nu har jag språk så vi hörs sen!! 
Pusss&kram




RSS 2.0